Combibox Ficus, Koffieplant, Olifantsoor of Skeletplant, Calathea

Een leuke combinatie van vier verschillende, eigentijdse groene planten

Groen, rijk aan bladeren, niet voor niets is Ficus al jaren een van de populairste groene kamerplanten. De Green Kinky staat op een korte stam. ""Bergkoffie uit Ethiopië was de eerste koffieplant die door de mens werd geteeld. In het wild groeit hij onstuimig.Zet hem naast uw koffieapparaat, bij het keukenraam. Als de plant het goed doet, dan krijgt u na een jaar of vier mooie witte bloemen. Dat worden na bevruchting de bonen. Alocasia (Skeletplant) behoort tot de Aronskelkfamilie en is een frisgroene tropische plant. Skelet verwijst naar de bijna witte nerven die erg opvallen op de donkere bladeren. De Calathea met de leukste naam: rufibarba betekent harige veren. Met die leuke, lange gegolfde bladeren zijn ze ooit in het wild van Zuid-Amerika gevonden. Het blad is licht- tot grijsgroen aan de bovenzijde en dieprood aan de onderkant. In huis moet u goed voor hem zorgen.

"ficus benjamina; pot 12 cm; hoogte 28 cm; groene plant; 1 stuk, koffieplant; coffea arabica; pot 12 cm; hoogte 25 cm; 1 stuk, skeletplant; alocasia; pot 12 cm; hoogte 30 cm; calathea rufibarba; pot 12 cm; hoogte 32 cm; 1 stuk "

"Ficus; lichte/ half-lichte plek . Geen direct zonlicht in de hete zomermaanden. Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kunt u hem natuurlijk draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk. Twee keer per week water op kamertemperatuur, s winters minder dan s zomers. Koffieplant; lichte plek niet in de zon. Constante temperatuur .Grond licht vochtig houden. Regelmatig te sproeien. ""Alacosia; lichte plek niet in de zon, Kluit vochtig houden. Als u teveel water geeft, dan vormen zich druppeltjes op de bladpunten. Handig! Regelmatig draaien. In de lente en zomer twee keer per maand wat plantenvoeding. Calatheas; Licht,half schaduw. 2x per week water. Regelmatig sproeien met kalkvrij water. "

Plants
Potsize 12 cm
Height 25 cm

Combibox Ficus, Koffieplant, Olifantsoor of Skeletplant, Calathea

  • Product Code: CB31DG1DG3DG4DG8
  • 25.95€

  • Ex Tax: 23.81€

  • Free shipping from €100,- BE/NL/DE

Tags: Combibox Ficus, Koffieplant, Olifantsoor of Skeletplant, Calathea