Hellion – Defender Medium Combo 600–750W Complete

Eindelijk een DE-HPS kweeklamp die past!

Met deze professionele tuinbouwverlichtingsoplossing kunnen alle binnenkwekers genieten van de voordelen van DE-HPS-kweeklampen zonder de nadelen die gewoonlijk worden geassocieerd met DE-HPS-lampen met een hoog vermogen die zijn ondergebracht in reflectoren in de serre in de serre. Deze voordelen omvatten: verhoogde efficiëntie, hogere output, verbeterd verlichtingsspectrum, PAR-onderhoud (langere levensduur van de lamp), grotere opbrengsten en producten van hogere kwaliteit.
Ontworpen om perfect te presteren in harmonie met de meest veeleisende planten

De HELLION DE-HPS kan comfortabel zitten op slechts 45 cm boven uw plantenluifel zonder uw planten te verbranden! U kunt nu dus de uniforme lichtintensiteit leveren die uw planten wensen, zonder dat ze daarbij hittestress veroorzaken.

Telers in commerciële magazijnen die 1000-DE-HPS-lampen gebruiken in diepe schotels, reflectoren in kasstijl, worden doorgaans gedwongen om 152 tot 213 voet boven de plantendak toe te staan ​​om oververhitting van hun planten te voorkomen. Deze "brute-force" -benadering brengt de algehele systeemefficiëntie enorm in gevaar, aangezien een enorme hoeveelheid licht onvermijdelijk verloren gaat aan muren en ruimte buiten het actieve teeltgebied.
Efficiënte, professionele plantenverlichting voor kwekers met regelmatige plafonds

Heb geen 15 ft. hoge plafonds? Geen zorgen! De HELLION DE-HPS van Adjust-A-Wings is ontworpen met alledaagse kwekers in gedachten - vooral die met standaard binnenlandse 8 '(243 cm) hoge plafonds of kwekers die planten op meerdere niveaus willen kweken.
Wat zit er in de doos?

De 600-750W HELLION DE-HPS verlichtingsset bevat:

Adjust-A-Wings Medium DEfender dubbele parabolische reflector
HELLION DE-HPS lampadapter (verstelbaar)
HELLION Ultra High Frequency (UHF) elektronische ballast (450/600 / 750W)
HELLION 600-750W DE-HPS lamp
HELLION Reflectorconnector
Super spreider
Voedingskabel van 2,5 m
Verlengsnoer van 3,5 m - voor plaatsing op afstand van e-ballast of verlenging van de lengte van het netsnoer bij gebruik met e-ballast aan boord
Montage-instructies

De meest instelbare verlichtingsoplossing

In uw binnentuin kan de kleinste aanpassing een groot verschil maken!

De unieke, dubbel-parabolische Defender-reflector heeft 5 reflectorbreedte-instellingen en 5 lamphoogte-instellingen

Hiermee kunt u seizoensgebonden variaties in lichtintensiteit nauwkeuriger simuleren en de voetafdruk precies afstemmen op uw tuin.

De HELLION UHF elektronische ballast heeft drie vermogensinstellingen (450W, 600W en 750W) om de perfect afgestemde HELLION DE-HPS-lamp aan te sturen op drie belangrijke intensiteitsbanden.
Zie het genie van de Super Spreader!

De Super Spreader past direct onder de lamp en verspreidt stralingswarmte. Dit biedt een veel nauwere plaatsing ten opzichte van uw plantenluifel dan mogelijk is met andere groeilampen.

De Super Spreader geeft je in wezen een veel grotere marge voor fouten, waardoor een veel diepere penetratie van licht in de kruin van de plant mogelijk is, waardoor een verhoogde productie op de tweede en derde rij bloeiende locaties wordt bevorderd, niet alleen op het hoogste niveau van de kruin.


Hellion – Defender Medium Combo 600–750W Complete

  • Product Code: SHADE027
  • 525.99€

  • Ex Tax: 434.70€

  • Free shipping from €100,- BE/NL/DE

Tags: Hellion – Defender Medium Combo 600–750W Complete