Multiflower Astrid single

Meer salsa en samba dan met Vriesea wordt je huis niet. En die bizarre vormen? Ze lijken nep, maar het is echt Design by Nature. 

"Vriesea is een woonplant die je doet beseffen dat de natuur ook wel eens een dolle dag heeft. Hij is verkrijgbaar in oogverblindende knalkleuren als rood, oranje, geel, groen, roze, paars en wit. En in bizarre vormen zoals lange vuurpijlen, afgeplatte lepels en brede veren, die groeien uit een bladrozet. Wat vaak voor bloemen wordt aangezien, zijn in werkelijkheid gekleurde schutbladeren. De echte bloemen zijn heel klein en niet echt spectaculair. Vriesea kan, zoals alle bromelias, ook zonder potgrond een plekje krijgen, bijvoorbeeld in een terrarium. De plant haalt voeding en vocht uit de lucht met piepkleine mondjes op de "

"Vriesea staat graag licht, maar niet in de volle zon. Gul water geven in de rozet die dient als reservoir en spaarzaam op de potgrond. Is de lucht binnen erg droog, dan is nevelen met de plantenspuit een echte traktatie voor Vriesea. Eens in de drie weken plantenvoeding houdt de bloei mooi en rijk. "

Plants
Potsize 12 cm
Height 30 cm

Multiflower Astrid single

  • Product Code: Astrid01
  • 21.95€

  • Ex Tax: 20.14€

  • Free shipping from €100,- BE/NL/DE

Tags: Multiflower Astrid single