Combibox hippe kamerplanten (Ficus, Koffieplant, Dieffenbachia compacta en Camilla)

Een leuke combinatie van vier verschillende, eigentijdse groene planten

"Groen, rijk aan bladeren, niet voor niets is Ficus al jaren een van de populairste groene kamerplanten. De Green Kinky staat op een korte stam. ""Bergkoffie uit Ethiopië was de eerste koffieplant die door de mens werd geteeld. In het wild groeit hij onstuimig.Zet hem naast uw koffieapparaat, bij het keukenraam. Als de plant het goed doet, dan krijgt u na een jaar of vier mooie witte bloemen. Dat worden na bevruchting de bonen. Het blad van de Dieffenbachia compacta is vreemder gekleurd dan dat van de gewone. Vandaar de naam Exotica. De Dieffenbachia Cammila draagt veel, groot blad, dat wit tot lichtgroen is met een fraaie groene rand. Daarmee is de plant zeer karakteristiek aanwezig.Deze plant is van oorsprong tropisch. Let op met jonge kinderen, katten en konijnen: een hap dieffenbachiablad is minstens pijnlijk, maar kan zelfs tot tijdelijke verlamming leiden. Hoewel giftig zorgt de plant wél voor zuivering van de lucht in je huis.

"ficus benjamina; pot 12 cm; hoogte 28 cm; groene plant; 1 stuk, koffieplant; coffea arabica; pot 12 cm; hoogte 25 cm; 1 stuk, dieffenbachia exotica compacta; pot 12 cm; hoogte 30 cm; 1 stuk, dieffenbachia camilla; pot 12 cm; hoogte 30 cm; 1 stuk

"Ficus; lichte/ half-lichte plek . Geen direct zonlicht in de hete zomermaanden. Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kunt u hem natuurlijk draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk. Twee keer per week water op kamertemperatuur, s winters minder dan s zomers. Koffieplant; lichte plek niet in de zon. Constante temperatuur .Grond licht vochtig houden. Regelmatig te sproeien. Dieffenbachia; lichte plek , geen volle zon. Geen tocht. Houd de grond vochtig, door regelmatig lauw (!) water te geven. Het groeiseizoen is maart en april, geef dan wat voeding.

Plants
Potsize 12 cm
Height 25 cm

Combibox hippe kamerplanten (Ficus, Koffieplant, Dieffenbachia compacta en Camilla)

  • Product Code: CB34DG1DG3DG6DG7
  • 23.95€

  • Ex Tax: 21.97€

  • Free shipping from €100,- BE/NL/DE

Tags: Combibox hippe kamerplanten (Ficus, Koffieplant, Dieffenbachia compacta en Camilla)