Decorum Philodendron Imperial Red Feel Green met Elho B.for soft white

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door zn prachtige en stevige bladeren. In een moderne en tijdloze sierpot van ELHO. Deze sierpot is van kunststof en kan dan ook tegen een stootje.

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door zn prachtige en stevige bladeren. Deze Philodendron is met de grote groene/rode bladeren een echte blikvanger in huis. De Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische regio’s van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied en kent honderden varianten. De plantnaam komt van het Griekse philéo wat houden van betekent en dendron dat boom betekent! Alle Philodendrons zijn gemakkelijk te verzorgen en helpen het binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken.

De Philodendron houdt in de lente en zomer van een lichtvochtige grond, al is de plant wel gevoelig voor teveel water. De Philodendron doet het goed op plekken met (half)schaduw dus zorg dat direct zonlicht wordt vermeden. De minimale temperatuur voor de Philodendron is overdag 18 graden en s nachts iets koeler, 16 graden.

Plants
Potsize 14 cm
Height 45 cm

Decorum Philodendron Imperial Red Feel Green met Elho B.for soft white

  • Product Code: JOGR7-ELHbfor16whi
  • 25.95€

  • Ex Tax: 23.81€

  • Free shipping from €100,- BE/NL/DE

Tags: Decorum Philodendron Imperial Red Feel Green met Elho B.for soft white