Decorum Duo Philodendron Narrow Escape Feel Green

De Philodendron Xanadu is een mooie trendy kamerplant die de ruimte goed op kan vullen en met zijn zijn karakteristieke gekartelde bladeren zorgt de Xanadu voor een leuke uitstraling in de kamer.

De Philodendron Xanadu is een mooie trendy kamerplant die de ruimte goed op kan vullen en met zijn zijn karakteristieke gekartelde bladeren zorgt de Xanadu voor een leuke uitstraling in de kamer. De Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische regio’s van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied en kent honderden varianten. De plantnaam komt van het Griekse philéo wat houden van betekent en dendron dat boom betekent! Alle Philodendrons zijn gemakkelijk te verzorgen en helpen het binnenklimaat fris en zuurstofrijk te maken.

De Philodendron houdt in de lente en zomer van een lichtvochtige grond, al is de plant wel gevoelig voor teveel water. De Philodendron doet het goed op plekken met (half)schaduw dus zorg dat direct zonlicht wordt vermeden. De minimale temperatuur voor de Philodendron is overdag 18 graden en s nachts iets koeler, 16 graden.

Plants
Potsize 14 cm
Height 45 cm

Decorum Duo Philodendron Narrow Escape Feel Green

  • Product Code: JOGR8-2
  • 29.95€

  • Ex Tax: 27.48€

  • Free shipping from €100,- BE/NL/DE

Tags: Decorum Duo Philodendron Narrow Escape Feel Green